top of page

NP Weddingphoto

Lär känna mig

Om mig

Hej!

Jag är Erik Nordin, en passionerad bröllopsfotograf som älskar att fånga de magiska ögonblicken på ert stora dag.

Genom att föreviga er kärlekshistoria, vill jag hjälpa er att skapa minnen som varar för alltid.


Jag har arbetat som professionell fotograf i över 5 år och är med i fotografernas yrkesförbund. Min passion för bröllopsfotografering började när jag själv gifte mig och insåg hur viktigt det är att ha vackra bilder som påminner om den speciella dagen.


Min fotograferingsstil kan beskrivas som dokumentär och konstnärlig. Jag strävar efter att skapa tidlösa bilder som fångar er kärlek och de genuina känslorna under bröllopet. Jag arbetar nära mina kunder för att förstå deras önskemål och vision, så att jag kan leverera bilder som överträffar deras förväntningar.


När jag inte fotograferar bröllop, älskar jag att segla, laga mat, åka skidor både på längden och utför i pisten. Jag njuter också av att resa och upptäcka nya platser och kulturer. Att tillbringa tid med både vänner och familj är viktigt för mig, och dagarna är fulla av roligheter med min fru och vår lille son Frank.


Jag skulle älska att få höra mer om er stora dag och hur jag kan hjälpa er att föreviga er kärlekshistoria. Kontakta mig för att prata mer om hur vi kan göra er vission till verklighet

Kontakt
bottom of page