top of page
Investering

Varje bild är individuellt retuscherad och tillgänglig för dig att uppskatta hur du vill.
Skriv ut dem så mycket du vill, så stort du vill, var du än vill.

från 22 000

För information om priser och tillgänglighet på ert datum kontakta oss via formuläret nedan.

  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram

Är du inte säker på om vi passar bra? Det är okej, ta dig tid och fortsätt surfa. Vill du ha mer information? Hör av dig & Följ mig på sociala medier!

Resefrågor

Jag är baserad i Stockholm, Sverige. Jag reser runt Sverige och internationellt för att fotografera bröllop. Jag reser mer än gärna för att följa med dig på din stora dag, och det kanske inte är så dyrt som du kan föreställa dig. Jag bokar mina resor själv och strävar efter att hitta en så hållbar lösning som möjligt. Vid tex flyg klimatkompenseras resan.  

Du kan ta en titt på ett blogginlägg om DESTINATIONS BRÖLLOP.

Kontakta mig för en omfattande sammanfattning av alternativ och priser.

Make a Difference Today

Min stil är journalistisk, vilket innebär att jag fångar de verkliga känslorna under din stora dag. Jag älskar att dokumentera ögonblick i människors liv och jag har en passion för att bevara minnen. Bröllopsfotografering är en konst som låter mig använda mina färdigheter för att berätta historien om er bröllopsdag. Mitt mål är att ni ska se mig som en vän som finns där för att fånga er och era speciella ögonblick. För mig är fotografi mer än att bara fånga ett ögonblick. Det handlar om att skapa en berättelse som väcker det förflutna till liv och se till att den lever vidare i kommande generationer. Min passion ligger i att skapa fotografier som dokumenterar dessa ögonblick på ett avsiktligt, konstfullt och filmiskt sätt.

ERIK DU ÄR MAGISK!

"Men alltså Erik. Du är magisk! Jag blir så rörd av att se det här. Vilka bilder <3 Jag visade dem för min mamma. Hon började gråta när hon såg dem." 

Mina tjänster inkluderar

Personlighet och möte

Före bröllopsmöte och konsultationer
Personligen/telefon/e-post/skype/kaffe/vin – hur det än är! Du har min odelade omsorg och uppmärksamhet från dag ett för att hjälpa oss att lära känna varandra och se till att inget förbises i planeringen.

Full tillgång till era bilder

Högupplösta fotografier – redo för utskrift


·Lågupplösta fotografier – redo för sociala medier


· Online bildspel och galleri

Snabb leverans och skalbarhet

· Minst 3st bilder klara dagen efter för inspiration och delning i sociala medier


· Online printbutik

Mina bröllopspaket börjar från 22 000 Alla priser inkluderar moms.

bottom of page