top of page

Om

Våra val

Minimalistiskt &
Tidlöst som
Varar Längre

Om jag skulle välja ett ord för att beskriva mina foton så skulle det bli känsla. Inget tjat om att titta in i kameran och le. Istället bygger min process på att ge tillbaka en äkthet och genuin känsla. Jag anpassar min stil efter vad jag ser på platsen. Skulle man likna mina verk med ett plagg så måste det bli det där favoritplagget i grovt urtvättad organisk bomull som håller genom ur och skur eller kanske de där frasiga men ändå mjuka yllelakanen i sängen en tidig söndagsmorgon som man myser i lite extra länge med en rykande kopp kaffe i handen och en mysig bok i knät eller favorit-podden i högtalaren.
Vore jag PR-agent skulle jag kanske kalla stilen ”understated luxury”. 

Kort och gott; i mitt foto är målet att lyfta fram och visa den skönhet, ödmjukhet och styrka som finns i människan eller platsen jag ser.

För mig handlar det om att fånga de där speciella ögonblicken som glimtar förbi så snabbt att man knappt hinner uppfatta dem. Blicken man kastar på den man älskar, nickningen man får av de som står en nära som bevis på att de är där fullt närvarande på plats eller det där spontana skrattet som bubblar upp när spänningarna släpper. Det handlar också om att fånga ljuset i precis rätt tillfälle. Spelet med ljuset förstärker och lyfter den unika känslan i varje ögonblick, varje plats och varje brudpar. Därför använder jag just ljuset för att verkligen fånga magin.

 

Ta det från en som vet - ditt bröllop kommer att vara fullständigt fantastiskt med så många flyktiga och omtumlande ögonblick så det är först efteråt när ni hunnit smälta dagen och ser tillbaka på era bilder som ni kommer att kunna ta in vad som hände. Många gånger har jag fått höra ”fantastiskt det där hade jag helt glömt!” 

Självsäkert & skört

Personligt & Närvarande

Naturligt och tidlöst

Hantverksmässig & lyxigt

Erik Nordin

Ett bröllop är ett firande av två vilda hjärtan. Det är ett ögonblick för att hålla varandra i handen, dansa med fötterna och äta mat som du kommer att ångra nästa dag. Ett bröllop ger oss möjlighet att dela någons rädsla, glädje och kärlek med deras närmaste familj och vänner. Att planera ett bröllop ska vara en tid för dig och din partner att vara kreativa, spännande, glada och känslosamma. Jag ser till att varje del av mina fototjänster är personliga för att passa er unika vision. Jag tror på att "alla bra bröllop har en historia", så håll utkik här för bröllopsuppdateringar och tips om hur man planerar ett episkt bröllop!

 

Som bröllopsfotograf brinner jag för att fånga er kärlekshistoria. Jag har en naturlig dokumentär stil som låter mina par vara sig själva framför kameran. Mina bilder berättar er historia, så att ni kan återuppleva ögonblicket om och om igen genom minnet.

Bort med det stela in med det genuina!

Ofta ångrar par att de känner sig överdrivet poserade eller obekväma i situationen. Med stela och livlösa foton som resultat. 

Låt oss göra det annorlunda.
Låt oss göra det på vårt sätt, tillsammans.

Jag lägger tid på att lära känna er och era personligheter innan bröllopet, era egenheter och utstrålning. Allt för att fånga er på riktigt på bröllopsdagen. När det väl händer kommer det att vara med känslan av att fira med en god vän. Med en riktigt bra kamera, med ett riktigt bra sinne för att ta bilder, med ett mål för dagen. Att se er skratta, fira kanske gråta en skvätt, allt framför kameran.  ​


Alltså var här och nu. Med vetskapen att jag är där för er! Med både upplevelse och bilder som tar er tillbaka till dagen igen idag som om 10 år när ni bläddrar igenom ert album. 

Kontakta mig via formuläret nedan

bottom of page