top of page

NP Weddingphoto

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Agnes & Christian

Projekttyp

Bröllopsfoto

Datum

Augusti 2022

Att fånga Agnes och Christians vackra bröllop i Harplinge kyrka

Harplinge kyrka, en medeltida pärla i södra Sverige, var platsen där jag hade äran att föreviga ett vackert bröllop. Agnes och Christian, ett kärt par, utbytte sina löften i denna historiska kyrka.

När jag kliver in i kyrkan möts jag av en stillsam atmosfär. Taket pryds av trä i blått! och glasmålningar som skapar en vacker bakgrund för brudparets stora ögonblick.

Det som verkligen berörde mig var gemenskapen som fanns här. Vänner och familj samlades för att fira Agnes och Christians kärlek och deras framtid tillsammans.

När brudmarschen spelades fylldes kyrkan av förväntan. Agnes, strålande i sin vita brudklänning, gick långsamt nerför gången, med Christian vid sin sida. Deras ögon möttes och deras kärlek var tydlig för alla att se. Deras dotter skrotade förnöjt runt och underhöll lite extra i mittgången.

I höjdpunkten av ceremonin utbytte de sina löften och delade sitt första kyss som äkta makar. Det var en magisk stund, full av kärlek och glädje.

Agnes och Christians bröllop har lämnat ett varaktigt intryck på Harplinge kyrka. Det är nu en plats där kärlekens minne och värme fyller rummet.

Harplinge kyrka bär på så mycket mer än bara historia. Den bär på gemenskapens kraft och hjärtat av Agnes och Christians kärlek. Det är en plats där hjärtan förenas, och där Agnes, Christian och alla som besöker kyrkan kommer att minnas en speciell dag fylld av glädje och evig kärlek.

bottom of page