top of page

NP Weddingphoto

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Angelika & Emil

Projekttyp

Fotografi

Datum

April 2023

Datum

Aug 2022

Det är verkligen en ära att få stå här idag och tala till er, på denna mycket speciella dag då vi samlats här för att fira Angie och Emil. Jag har känt detta fantastiska par i en bra stund nu, och jag kan med säkerhet säga att deras äktenskap kommer att bli en oändlig cykeltur av glädje, äventyr och massor av kärlek.

Först och främst måste jag säga att jag aldrig har träffat någon som Angie. Hon har en gnista, en livskraft, som inte bara upplyser ett rum, men hela universum. Och jag är inte ens säker på att ordet "livfull" gör rättvisa för att beskriva Angie. Hon är mer än så - hon är som den där sista biten choklad som du gömmer i kylskåpet för att rädda din dag. Men varför jag verkligen älskar Angie är för att hon alltid är redo att bjuda på sig själv, att skratta högst, även när skämtet är på henne.

Och Emil, vår äventyrare och doer, mannen som kan stå inför vilken utmaning som helst med en cykel och en leende. Emil, som trotsade alla odds och kämpade sig tillbaka efter en olycka i Centralamerika som lade honom i sjukhussängen för en tid. Det är något om Emils obändiga anda, hans vilja att alltid trycka framåt, som är såinspirerande!

Det är också värt att nämna att Emil skulle inte vara Emil här idag, om det inte vore för Angie. Under tiden som Emil tillfrisknade var Angie där för honom, hon var hans stöd, hans styrka. Hon hjälpte honom leva igen.

Och nu, till deras lilla prinsessa, deras nyaste cyklist, deras skäl att skratta ännu högre och älska ännu mer - jag är säker på att hon kommer att ärva Angie's bubbliga personlighet och Emils äventyrliga anda. Jag kan bara föreställa mig henne som en tredje cykel i deras små karavan, tassande efter på vägen till ännu mer glädje och lycka.

Så här står vi nu, på startlinjen till Angie och Emils gemensamma cykeltur genom livet. En färd som inte kommer att vara utan sina uppförsbackar och nerförsbackar, sina otroliga utsikter och kanske några obehagliga skrapmärken. Men en sak är säker, oavsett vägen, kommer de att cykla den tillsammans, skrattande hela vägen.

Så, låt oss höja våra glas och skåla för Angie och Emil! Må er gemensamma färd vara fylld med kärlek, lycka och oändliga äventyr. Skål!


bottom of page