top of page

NP Weddingphoto

 • Writer's pictureErik Nordin

10 platser i Stockholms län för en unik upplevelse

För många bröllopspar är fotografierna en av de viktigaste delarna av bröllopsdagen. Att hitta den perfekta platsen för fotograferingen kan dock vara en utmaning, särskilt om ni vill ha en unik och okonventionell bakgrund. Här är några tips på platser i Stockholms län som kan ge er en minnesvärd bröllopsfotografering i urbana och annorlunda miljöer.

 1. Industriområden: Hammarby Sjöstad i Stockholm kan erbjuda intressanta industrilokaler och bakgrunder som passar för bröllopsfotografering.

 2. Street Art-områden: Snösätra Graffiti Wall of Fame i Huddinge kommun är en av Europas största lagliga graffitiväggar och kan erbjuda en färgstark och livlig bakgrund för bröllopsfotografierna.

 3. Gatukök och marknader: Stockholms matmarknad, Östermalms Saluhall eller Hötorgshallen kan erbjuda spännande matupplevelser och färgstarka bakgrunder till bröllopsfotografering.

 4. Takterrasser: Takvåningarna på Gondolen i Stockholm kan erbjuda fantastisk utsikt över staden och unika bakgrunder till bröllopsfotografierna.

 5. Gamla tågstationer och spår: Museispårvägen i Djurgården i Stockholm kan erbjuda en nostalgisk och retro känsla med vintage spårvagnar och gamla biljettkiosker som bakgrund till bröllopsfotografierna.

 6. Båtar och kajer: Stockholms skärgård kan erbjuda en romantisk och naturskön bakgrund till bröllopsfotografering, särskilt om ni väljer att hyra en egen båt.

 7. Konstmuseer: Moderna Museet i Stockholm eller Artipelag i Värmdö kan erbjuda moderna och konstnärliga bakgrunder till bröllopsfotografering.

 8. Ödehus och ruiner: Vaxholms kastell eller det gamla ABBA-museet i Stockholm kan erbjuda spännande och mystiska bakgrunder till bröllopsfotografering.

 9. Skogar och parker: Hagaparken i Stockholm eller Tyresta nationalpark i Haninge kommun kan erbjuda natursköna och romantiska bakgrunder till bröllopsfotografering.

 10. Skidbackar och vinterlandskap: Skidbackarna i runt om Stockholm också Åre eller Sälen kan erbjuda vackra och snöiga bakgrunder till bröllopsfotografering under vinterhalvåret.

4 views0 comments
bottom of page