top of page

NP Weddingphoto

  • Writer's pictureErik Nordin

Fira Bröllopsmiddag med karaktär på stan.

Chambre Séparée

Vissa restauranger erbjuder Chambre Séparée till lite större sällskap. Chambre Séparée innebär att man får ett eget rum, lite avskiljt från resten av restaurangen, där man kan ha en middagsbjudning för sig själv och till exempel närmsta vännerna och familjen. För att få reda på exakt hur stort sällskap man kan vara så är det bäst att gå in på restaurangens hemsida eller ringa och fråga. Här är en noga utvald lista på restauranger med karaktär, service och själ i närheten av Stadshuset som erbjuder Chambre Séparée:Fotografiska

Fotografiska är ett museum som ligger på Söder. Förutom häftiga utställningar så erbjuder de också Chambre Séparée i sin fina restaurang som håller inriktning på veganska rätter av nivå. Just fotografiska erbjuder mellan 10 och 20 platser.

https://www.fotografiska.com/sto/mat-dryck/chambre-separee/Oaxen

I Oaxens klubbrum kan ni avnjuta er bröllopslunch eller middag med utsikt över Stockholm hamninlopp. Resturangen är belönad med två stjärnor och har högsta kvalitet, smak, hållbart lantbruk och human djurhållning som signum. De kan ta emot upp till 16 personer i sin Chambre Séparée.

https://oaxen.com/oaxen-klubbrum/Tak

Om ni är ett sällskap på 20 eller 30 personer så har Tak ett Chambre Séparée som passar er. De erbjuder två olika rum, ett lite mindre och ett lite större. Det större rummet är japanskinspirerat i stil och meny.

https://tak.se/events/Gute

Om man gillar grillat så passar Gute bra. De håller till på Norrmalm och har en Chambre Séparée där de kan ta emot upp till 60 personer. Perfekt för ett lite större sällskap helt enkelt.

https://gutegrill.se/Restaurang Knut

Även Restaurang Knut erbjuder Chambre Séparée för sällskap som är upp till 30 personer. Här får ni dessutom en egen entré från gatan.

https://restaurangknut.se/chambre-separee/


Törstig efter maten? Se våra rekomendationer för en drink


94 views0 comments
bottom of page