top of page

NP Weddingphoto

  • Writer's pictureErik Nordin

Till alla blivande brudpar där ute!

Grattis till er stundande stora dag! Som bröllopsfotograf har jag haft förmånen att fånga många minnesvärda ögonblick för par som planerar sitt bröllop. Men jag förstår också att det kan vara överväldigande att planera en bröllopsdag, och att det finns många faktorer att ta hänsyn till när man väljer en fotograf. En av de viktigaste faktorerna är självklart fotografierna. Så, här är några tips för att få fantastiska bröllopsfoton:


 


  1. Kommunicera med er fotograf: Det är viktigt att kommunicera era förväntningar och önskemål med er bröllopsfotograf i förväg. Genom att kommunicera tydligt kan fotografen få en bättre förståelse för er vision och vad ni vill ha ut av era bröllopsfoton.

  2. Välj rätt tidpunkt på dagen: Ljuset är en viktig faktor när det kommer till fotografering. Det bästa ljuset för bröllopsfoton är vanligtvis under tidig morgon eller sen eftermiddag när solen är på väg ner. Tänk också på vilken tid på året ni gifter er, eftersom ljuset kan variera beroende på säsong.

  3. Ha kul: När ni känner er avslappnade och bekväma framför kameran kan det göra underverk för era foton. Försök att slappna av och ha kul under fotograferingen, och låt fotografen ta hand om resten. Detta kommer att leda till naturliga och autentiska foton.

  4. Välj en plats som betyder något för er: Välj en plats som betyder något för er som par, såsom platsen där ni förlovade er eller en plats som är viktig för er båda. Detta kan ge en personlig touch till era foton och göra dem mer meningsfulla.

  5. Lita på er fotograf: Slutligen, lita på er fotograf och deras kreativitet. En bra bröllopsfotograf kommer att ha en vision och kunna ge er råd om placering, posering och andra faktorer som kan göra era foton fantastiska.

 

Jag hoppas att dessa tips kan hjälpa er att få fantastiska bröllopsfoton som ni kommer att uppskatta för resten av livet. Om ni har några frågor eller vill ha hjälp med att planera er fotografering, tveka inte att kontakta mig. Tills dess, lycka till med planeringen av er stora dag!

0 views0 comments
bottom of page