top of page

Erik Nordin Bröllopsfotograf

Välkommen till en värld av oförglömliga ögonblick!

Som din bröllopsfotograf i Stockholm,
är mitt mål att fånga kärlekens essens på er stora dag.
Låt oss tillsammans skapa minnen som varar livet ut.

 

Vacker bild på bröllopspar i symetrisk valvgång stockholms stadshus
Skrattande brud och brudgum i skogsdunge
Första bröllopskyssen

2024 Är stängt för förfrågningar. 

Vad är viktigt för er?

Jag tror på att fånga de äkta ögonblicken - de oplanerade skratten, de tysta tårarna och de spontana dansstegen. Varje par har sin unika berättelse, och min passion är att berätta den genom min lins. Tillsammans skapar vi inte bara bilder, vi bevarar kärlekshistorier."

"Är ni redo att låta er kärlekshistoria bli oförglömlig? Kontakta mig idag för att börja resan mot att föreviga ert bröllop."

My wed Logotyp

Top 10 i sverige

Syns på

Focolio logotyp

Portfolio

Om mig

Polaroidram
Erik Nordin Bröllopsfotograf porträttbild

Erik Nordin, baserad i Stockholm, är mer än bara en bröllopsfotograf; han är en berättare vars lins fångar kärlekens magi. Bosatt i Hässelby med sin fru, Sofie, och deras son, Frank, erbjuder Erik en fotoupplevelse där era speciella ögonblick inte bara bevaras, utan förvandlas till tidlösa minnen. Hans personliga tillvägagångssätt och förmåga att smälta in i bakgrunden garanterar att ert bröllop skildras med äkthet och känsla, alltid med respekt för er dag och dess unika flöde.

Eriks konstnärliga blick, formad av hans passion för friluftsaktiviteter och en imponerande bakgrund inom digital bildbehandling, fångar subtila detaljer och ögonblick av ren glädje, vilket resulterar i bilder som andas liv och berättar er unika historia. Varje bild är en hyllning till ert ögonblick, era känslor och ert firandes själ. Med Erik vid er sida får ni inte bara en samling bilder, ni får en skattkista fylld med visuella minnen som återspeglar er kärlekshistoria med både djup och värme. Upptäck hur Erik kan omvandla era bröllopsminnen till bestående  konst.

Vad säger mina kunder

Erik var sjukt grym och otroligt duktig på att få oss att se naturliga ut framför kameran då vi inte var särskilt fotovana. Han är också en riktigt trevlig person som var väldigt rolig och lättsam att ha att göra med. Bilderna blev helt fantastiska, och vi är otroligt glada över att han dokumenterade vår stora dag!

Erik var otroligt proffsig och fick oss verkligen att slappna av inför kameran men framför så hade vi väldigt roligt. Bilderna va magiska och jag är så tacksam att han va med på vår stora dag.

Vi är så nöjda med att ha valt Erik som hjälpte oss att fotografera vår bröllopsdag! Från att ha tid att träffa oss månader i förväg för att prata igenom våra planer och ta reda på mer om vad som var viktigt för oss, att hålla kontakten ofta mellan då och bröllopet, göra oss lugna på dagen så att vi står framför kameran kändes inte malplacerad för varken oss eller våra gäster, spanade ut platser där vi kunde fotografera (och fick några av de mer ambitiösa att fungera trots logistiken med att bära en bröllopsklänning!) samt att vara flexibel på dag då våra planer spontant förändrades, Erik var underbar under hela processen och fångade med värme några vackra ögonblick! Vi rekommenderar starkt honom till andra par som letar efter en lättsam, tålmodig och vänlig fotograf för att fånga deras dag.

Livets fest!

Är ni redo?Låt oss arbeta tillsammans för att skapa magiska minnen
Att välja rätt bröllopsfotograf är en viktig del av planeringen av din stora dag. Jag förstår att varje bröllop är unikt, och du har specifika önskemål och visioner för din bröllopsfotografering. Genom att samarbeta med mig kan vi skapa fantastiska bilder som fångar din kärlek och glädje på ett sätt som är personligt och autentiskt för dig.

.

Låt oss arbeta tillsammans för att göra din bröllopsdag oförglömlig - kontakta mig nu för att börja planera din drömfotografering!

Jag ser fram emot att höra om dina idéer och förväntningar, och att få möjligheten att skapa vackra, meningsfulla och tidlösa minnen som du kommer att vårda resten av ditt liv.

Inspiration

Letar du inspiration? Läs min blogg för guider ideer och tipps . På vår blogg delar vi professionella tips och inspiration för att hjälpa dig planera ditt drömbröllop med stilfulla bröllopsfotopaket och idéer för bröllopsfotografering utomhus. Låt din stora dag bli oförglömlig med hjälp av en erfaren bröllopsfotograf."

bottom of page